Toner på Tværs in autumn every second year on a Saturday in September in Simon Peters Church is a cultural event around songs, community singing, musical instruments, dances, reading of poetry and International Buffet with offertory collection for victims of war or natural calamities.

The program starts with a unique concert in the church with participation of different ethnic groups. All children are also active participants in the program.

The concert inside the church ends with an offertory for the victims of war or natural calamity.

Toner på Tværs 2015: Video by James Njuguna Mwaura from Kenya

Toner på Tværs

Toner på Tværs en lørdag i september hvert andet år i Simon Peters Kirke er en kulturel begivenhed som begynder i kirken med en stor koncert.

Der er solister og kor, musikanter, dansere, digtoplæsere. De medvirkende er alle frivillige.

Efter koncerten er der fællesspisning ved en stor international buffet, som er frembragt med hjælp fra 40-50 familier, som har medbragt mad til aftenen. Der vil være indsamling til fordel for en humanitær organisation.

Toner på Tværs 2015,

Photos by Marius Ranch Kristensen