Gå til dansk version

Cross-Cultural Meal in Vamdrup Church, arranged by the local church in cooperation with the cross-cultural office. It provides a meeting place between Danes and foreigners to meet and build up a sense of community.

Danes and foreign local residents in Vamdrup are invited to bring food to this cross-cultural meal, get time to talk with others during mealtime, sing together, and enjoy watching the local talents who perform.

Meditative time inside the church follows after the meal and cultural performance. Inside the church, there is time to sing, pray or light candles.

Middag på Tværs i Vamdrup kirke

Middag på tværs i Vamdrup arrangeres af den lokale kirke i samarbejde med provstiets tværkulturelle medarbejder.

Målet er at skabe et mødested mellem danskere og fremmede, hvor der opbygges fællesskaber. Danskere og fremmede i Vamdrup inviteres til at medbringe mad til det tværkulturelle måltid. Der er optræden ved frivillige og fællessang.

I den lokale kirke er der andagt med salmer og bønner samt lystænding.