I Simon Peters Kirke afholdes 6-8 koncerter om året. Tidspunkterne varierer, og ikke sjældent vil man kunne opleve en koncert finde sted i forlængelse af en søndagsgudstjeneste.

Indholdet varierer ligeledes, fra traditionelle klassiske kirkekoncerter, til koncerter med et mere folkeligt/moderne udtryk, jazz, gospel, pop/rock osv. De udøvende kan være professionelle eller amatører og stilarterne kan være nok så forskellige; det afgørende er i denne sammenhæng, at koncertens indhold relaterer og respekterer rammen, dvs. kirken som rum og som kristen menighed.

Kirkens instrumenter, et Frobenius-orgel på 22 stemmer og et Yamaha C5 Flygel, er smukt klingende og velegnede til koncertbrug. De indgår derfor naturligt i vore koncerter og benyttes af både kirkens 'egne' såvel af udefra kommende kunstnere. Kirkerummet er smukt og enkelt, og med dets koncertvenlige akustik et særdeles befordrende spillested.

Følg med her på koncertsiden, i kalenderen og i dagspressen, og se hvornår vi næste gang har koncert.

Ejvind Amorsen - koret

Bonuskoncert med juletoner

Til fordel for Folkekirkens Nødhjælp
Onsdag den 7. december 2016 kl. 19.30

Simon Peters Kirke danner ramme om en koncert med hele to medvirkende kor, MandHatten.dk og Les Femmes fra Fredericia. De to vokalensembler, der ledes af Jørgen Andersen, optræder både hver for sig og samlet. Begge ensembler præsenterer et varieret repertoire som naturligvis vil være præget af at koncerten ligger i december. Efter koncerten vil der være en forfriskning.

Der er fri entré - alle er velkomne. Hvad der lægges i kirkens bøsser går til Folkekirkens Nødhjælp.

MandHatten.dk

Julekoncert

Traditionsrig julehøjtidelighed med Nicolaikoret
Onsdag den 14. december 2016 kl. 19.30

Det siges at man ikke skal gentage en succes, men vi gør det nu alligevel. Nicolaikoret, under Inga Lindmarks inspirerende ledelse, slipper julestemmerne fri i Simon Peters kirkes smukke rum, og 35 engagerede sangere garanterer at julestemningen indfinder sig hos både store og små. I et rum fyldt af levende lys byder kor, menighed, præst og organist på kendte julesange, tekstlæsninger og fællessalmer. Efter koncerten vil der være kaffe/te og julebag til alle.

Der er fri entré - alle er velkomne.

Nicolaikoret

Omkring et flygel

Onsdag den 1. februar 2017 kl. 19

Menighed og organist på slap line omkring kirkens flygel, - fællessange, soloindslag, ønsker mv., og lidt til gane og hals i pausen.  Højskolesangbogens vintersange står for skud, - vi slutter kl. 21.

Omkrink et flygel