I Simon Peters Kirke afholdes 6-8 koncerter om året. Tidspunkterne varierer, og ikke sjældent vil man kunne opleve en koncert finde sted i forlængelse af en søndagsgudstjeneste.

Indholdet varierer ligeledes, fra traditionelle klassiske kirkekoncerter, til koncerter med et mere folkeligt/moderne udtryk, jazz, gospel, pop/rock osv. De udøvende kan være professionelle eller amatører og stilarterne kan være nok så forskellige; det afgørende er i denne sammenhæng, at koncertens indhold relaterer og respekterer rammen, dvs. kirken som rum og som kristen menighed.

Kirkens instrumenter, et Frobenius-orgel på 22 stemmer og et Yamaha C5 Flygel, er smukt klingende og velegnede til koncertbrug. De indgår derfor naturligt i vore koncerter og benyttes af både kirkens 'egne' såvel af udefra kommende kunstnere. Kirkerummet er smukt og enkelt, og med dets koncertvenlige akustik et særdeles befordrende spillested.

Følg med her på koncertsiden, i kalenderen og i dagspressen, og se hvornår vi næste gang har koncert.

Ejvind Amorsen - koret

BRAGR

Skt. Hans aften
Torsdag den 23. juni 2016 kl. 19-19.30 & 20-20.30

En kom fra Nordjylland, en anden fra Sverige. Den tredje og sidste fra Gadbjerg, og de tre meget forskellige musikere mødtes i BRAGR for at hellige sig det, som samler dem: en fælles kærlighed til skandinavisk folkemusik.
Hver for sig er de tre fremragende instrumentalister, men når de er sammen, vil du opleve et band af musikere, der i sjælden grad evner at støtte og styrke hinanden, og som sammen søger ind til og blotlægger kernen i den musik, de spiller.
Det er folkemusik, de spiller, ingen tvivl om det, men BRAGR viser, hvor mange forskellige udtryk, folkemusikken kan have.
Tidsmæssigt spænder repertoiret over godt 300 år, musikalsk fra traditionelle melodier og folkesange til nyere viser og egne kompositioner, følelsesmæssigt fra smertefuld sorg over betingelsesløs kærlighed til den mest løsslupne glæde.

BRAGR:
Perry Stenbäck, sang, nøgleharpe og guitar.
Christine Dueholm, sang, trommer og percussion.
Jesper Frost Bylling båndløs akustisk bas og kor.

Bragr

Omkring et flygel

Onsdag den 26. oktober 2016 kl. 19

Menighed og organist på slap line omkring kirkens flygel, - fællessange, soloindslag, ønsker mv., og lidt til gane og hals i pausen.  Højskolesangbogens efterårssange står for skud, - vi slutter kl. 21.

Omkrink et flygel