Print

I Simon Peters Kirke afholdes 6-8 koncerter om året. Tidspunkterne varierer, og ikke sjældent vil man kunne opleve en koncert finde sted i forlængelse af en søndagsgudstjeneste.

Indholdet varierer ligeledes, fra traditionelle klassiske kirkekoncerter, til koncerter med et mere folkeligt/moderne udtryk, jazz, gospel, pop/rock osv. De udøvende kan være professionelle eller amatører og stilarterne kan være nok så forskellige; det afgørende er i denne sammenhæng, at koncertens indhold relaterer og respekterer rammen, dvs. kirken som rum og som kristen menighed.

Kirkens instrumenter, et Frobenius-orgel på 22 stemmer og et Yamaha C5 Flygel, er smukt klingende og velegnede til koncertbrug. De indgår derfor naturligt i vore koncerter og benyttes af både kirkens 'egne' såvel af udefra kommende kunstnere. Kirkerummet er smukt og enkelt, og med dets koncertvenlige akustik et særdeles befordrende spillested.

Følg med her på koncertsiden, i kalenderen og i dagspressen, og se hvornår vi næste gang har koncert.

Ejvind Amorsen - koret

 


 

Omkring et flygel

Onsdag den 26. oktober 2016 kl. 19

Menighed og organist på slap line omkring kirkens flygel, - fællessange, soloindslag, ønsker mv., og lidt til gane og hals i pausen.  Højskolesangbogens efterårssange står for skud, - vi slutter kl. 21.

Omkrink et flygel

 


 

Advent Carols

Adventskoncert med forbillede i engelsk tradition
Søndag den 27. november 2016 kl. 16

Kolding International Congregation og Thisted Kirkes Drenge-Mandskor inviterer til advents-musik-gudstjeneste i Simon Peters Kirke. Arrangementet tager forbillede i engelsk tradition og foregår på engelsk.

Thisted Kirkes Drenge-Mandskor blev stiftet i 1982 og består af ca. 40 drenge og unge mænd i alderen 9 til 22 år. Koret har et meget alsidigt repertoire inden for såvel kirkelig som verdslig musik og er kendt for en høj musikalsk standard, mange koncerter og jævnlig medvirken i radio og TV. Internationalt set er Thisted Kirkes Drenge-Mandskor aktiv i konkurrencesammenhæng og har endvidere haft koncertturnéer til bl.a. USA, Norge, England og Australien. Koret akkompagneres af organist Svend Ole Kombak og ledes af organist og kantor Niels Granvig.

Christmas Carols vil traditionen tro indeholde fællessalmer og tekstlæsninger, sidstnævnte ved medlemmer fra både den internationale og den danske menighed.

Der er fri entré - alle er velkomne

Thisted Drenge-Mandskor

 


 

Julekoncert

Traditionsrig julehøjtidelighed med Nicolaikoret
Onsdag den 14. december 2016 kl. 19.30

Det siges at man ikke skal gentage en succes, men vi gør det nu alligevel. Nicolaikoret, under Inga Lindmarks inspirerende ledelse, slipper julestemmerne fri i Simon Peters kirkes smukke rum, og 35 engagerede sangere garanterer at julestemningen indfinder sig hos både store og små. I et rum fyldt af levende lys byder kor, menighed, præst og organist på kendte julesange, tekstlæsninger og fællessalmer. Efter koncerten vil der være kaffe/te og julebag til alle.

Der er fri entré - alle er velkomne.

Nicolaikoret

 


 

Omkring et flygel

Onsdag den 1. februar 2017 kl. 19

Menighed og organist på slap line omkring kirkens flygel, - fællessange, soloindslag, ønsker mv., og lidt til gane og hals i pausen.  Højskolesangbogens vintersange står for skud, - vi slutter kl. 21.

Omkrink et flygel