Kirkeblad

Det er kommunikationsudvalgets opgave at sørge for, at der kommunikeres til hele sognet. Derfor er udvalgets vigtigste opgave at skrive og udgive kirkebladet, som udkommer tre gange årligt og uddeles til alle husstande i sognet.
Kirkebladet rummer en række artikler, som handler om ”os selv og det vi tror på”. Desuden annonceres gudstjenesterne og de andre arrangementer i kirken.

Det er vigtigt for os, at kirkebladet afspejler det liv der foregår i Simon Peters kirke. Vi lægger meget vægt på, at kirkebladet er fyldt med billeder fra kirkens fest og hverdag. Derfor kan du måske finde et billede af dig selv ind imellem?

Du kan downloade eller læse Kirkebladet her.

Tavler

Udenfor kirken har vi to informationstavler, med opslag om gudstjenester og annoncering af koncerter og andre aktiviteter. Det er også kommunikationsudvalget, der står for at holde tavlerne á jour.

Hjemmeside

Endelig er det kommunikationsudvalget, der holder øje med, at denne hjemmeside er opdateret og interessant at bladre igennem.

Du er velkommen til at blande dig!

Vi vil altid gerne høre din mening om kirkebladet, informationstavlerne og hjemmesiden. Derfor er du meget velkommen til at sende os en mail, hvis du har en god idé til en artikel – eller hvis du mangler noget information på hjemmesiden.

Du kan finde udvalgets medlemmer og kontaktperson her.