Tro møder Tro er et tilbud til alle 9. klasser i Kolding kommune.

En  kristen og en muslim kommer ud i klasserne og fortæller om deres religions helligbøger og egen praksis som troende. Herefter får elever og undervisere mulighed for at spørge ind til forskelle og ligheder.

Tro møder Tro foregår i samarbejde med det lokale skole-kirke samarbejde.

Besøg skole-kirke samarbejdets hjemmeside, hvor man bl.a. kan booke besøg på skolerne.

Faith meets Faith

Faith meets Faith, a ministry for students in schools to understand the practice of two of the monotheistic religions - Christianity and Islam towards tolerance and common understanding. This is in cooperation with SKIK or Skole-Kirke Tjeneste of Kolding Deanery. Three representatives from these two religions speak about their holy scriptures and their faith in praxis as believers. Here they come in dialogue with students who come prepared with their own questions.