Din tro min tro er et tilbud til alle 9. klasser i Kolding kommune.

En jøde, kristen og muslim kommer ud i klasserne og fortæller om deres religions helligbøger og egen praksis som troende. Herefter får elever og undervisere mulighed for at spørge ind til forskelle og ligheder.

Din tro min tro foregår i samarbejde med landsnetværket for Din tro min tro og det lokale skole-kirke samarbejde.

Besøg skole-kirke samarbejdets hjemmeside, hvor man bl.a. kan booke besøg på skolerne.

My Faith, Your Faith

My Faith, Your faith, a ministry for students in schools to understand the practice of three monotheistic religions - Christianity, Islam and Judaism-  towards tolerance and common understanding.  This is in cooperation with SKIK or Skole-Kirke Tjeneste of Kolding Deanery. Three representatives from these three religions speak about their holy scriptures and their faith in praxis as believers. Here they come in dialogue with students who come prepared with their own questions.